Sing & Dance Up!

Wil jij met jouw klas(sen) schitteren tijdens een bijzonder concert en gratis zang- en danslessen krijgen? Geef dan jouw groep 5, 6 en/of 7 op voor het zang- en dansproject van Méér Muziek in de Klas met ondersteuning van de ELJA Foundation: Sing & Dance Up!

Over het project 
Op donderdag 13 juni 2024 reizen kinderen uit heel Nederland af naar de Brabanthallen in Den Bosch om samen met bekende artiesten te zingen en dansen. En jullie kunnen daarbij zijn!

In aanloop naar de grote dag gaan de klassen zich 3 maanden lang voorbereiden met zang- en danslessen die op school worden aangeboden, zodat zij klaar worden gestoomd om op 13 juni samen te stralen. De zang- en danslessen kunnen worden verzorgd door jullie eigen vakleerkrachten van school of door een vakleerkracht die vanuit jullie omgeving kan worden ingezet. Het Sing & Dance Up! evenement betaalt de kosten van de vakleerkracht. Mochten jullie geen vakdocent beschikbaar hebben dan is er ook landelijk een poule van enthousiaste vakleerkrachten die ingezet kan worden.

Doen jullie mee? 
Zanger, rapper & songwriter Glen Faria is alvast begonnen met zijn voorbereidingen en schreef een spiksplinternieuw lied speciaal voor de Sing & Dance Up! Kijk hieronder zijn oproep én krijg alvast een sneak preview van het lied.

Bekijk zijn oproep en hoor een sneak preview van het nummer

Hoe het werkt
Het maakt niet uit of je klas ervaring heeft met muziek- of dansonderwijs of niet; elke groep 5, 6 of 7 komt in aanmerking en per school mogen er meerdere klassen worden aangemeld.

Wordt jouw school geselecteerd? Dan plannen we in overleg tot 15 momenten in waarop een vakleerkracht muziek- en dans kosteloos bij jullie langskomt. Deze vakleerkrachten muziek en dans bereiden jullie klas(sen) tussen maart en juni voor op een fantastisch optreden. De vakleerkracht geeft daarnaast handige tips & trucs om mogelijk vaker met zang en dans aan de slag te kunnen in de klas(sen)!

Als jouw klas wordt geselecteerd, dan wordt alles rondom het optreden geregeld; van het voorbereiden van de performance op school tot het vervoer naar het theater aan toe. Deelname is dus volledig gratis.

Het enige wat we vragen is dat je gemotiveerd bent om er samen met je klas een mooi optreden van te maken en bereid bent om hier tijd voor vrij te maken. Goed om te weten: bij het concert zal foto- en videomateriaal worden gemaakt. Bij deelname dient hier dus toestemming voor te zijn vanuit ouders/verzorgers.

Geef je op!
Wil jij met je leerlingen dit muzikale avontuur aangaan en hen een onvergetelijke ervaring meegeven?

📣 Geef je uiterlijk vrijdag 8 december op via deze link

Met vriendelijke groet,

Team Méér Muziek in de Klas & ELJA Foundation

Leave a Reply