Win een Startertskit muziekinstrumenten voor het speciaal onderwijs!

Wie wil dat nou niet, mooie aantrekkelijk gemaakte muziekinstrumenten uitdelen aan jouw kinderen in de groep! Tja, dan moet daar wel geld voor zijn. Dat hoeft nu niet want, als je met de actie van Méér Muziek in de Klas en Kunstloc meedoet, maak je kans op deze starterskit met te gekke muziekinstrumenten!

Kies uit de diverse pakketten, schrijf een motivatie en stuur deze zo snel mogelijk op naar: https://www.kunstlocbrabant.nl/kom-in-aanmerking-voor-gratis-muziekinstrumenten-voor-vso

Deze actie is exclusief voor het speciaal onderwijs. Wil je kansmaken, dan moet je er snel bij zijn, want de selectie gaat op basis van binnenkomst en bijbehorende motivatie. Aanvragen kan tot 1 december.

Meer lezen? Kijk verder op: https://www.kunstlocbrabant.nl/kennis-inspiratie/overzicht/gratis-muziekinstrumenten-voor-speciaal-onderwijs-54518?utm_source=Kunstloc+Brabant&utm_campaign=5ed97f131f-23_10_11_Kunstloc+nieuwsbrief+cultuureducatie&utm_medium=email&utm_term=0_135982c3b1-5ed97f131f-%5BLIST_EMAIL_ID%5D

Of mail naar info@meermuziekindeklas-helmond.nl

Leave a Reply