Rotary steunt Méér Muziek in de Klas Helmond

Méér Muziek in de Klas Helmond één van de Goede Doelen Rotary Helmond Voorjaarsconcert

Zaterdag 7 mei 2022 mochten we een prachtig bedrag in ontvangst nemen, bijgedragen door Stichting Helmond ontvangt- Helmond Geeft Rotary Helmond. Met de donatie van vijfduizend euro kunnen we de Muziek-Techniek koffer ontwikkelen voor de basisscholen. Een prikkelend hulpmiddel, dat op elke Helmondse basisschool ingezet gaat worden en waarin muziek en techniek mooi samenvallen in de bijgeleverde opdrachten en materialen.  We zijn druk met de ontwikkeling van het eerste deel van de koffer, namelijk de koffer voor de onderbouw. Deze gaat in juni in Pilot op twee verschillende basisscholen in Helmond. Blijf ons volgen via Facebook voor de nieuwste updates van de Pilot!

Rotary Helmond, HEEL HARTELIJK DANK!

Leave a Reply