Lokale MuziekFondsen

 Méér Muziek in de Klas is met een actieve online publiekscampagne gestart. Deze wordt afgetrapt met de uitzending van Het Kerst Muziekgala 2021 van omroep AVROTROS op woensdag 15 december. Hiermee hopen ze de kijkers te motiveren en hen te helpen om muziekonderwijs voor álle basisschoolkinderen in Nederland en het Caribisch gebied mogelijk te maken. Want het effect van muziek, het zelfvertrouwen, het plezier en de saamhorigheid zou ieder kind moeten bereiken. In het hele land zijn ‘Lokale MuziekFondsen’ in het leven geroepen die plannen voor het muziekonderwijs in provincies, regio’s, specifieke gemeenten of landelijke speciale projecten financieren. Door te doneren aan een MuziekFonds draagt u bij aan het muziekonderwijs in uw regio of helpt u mee met de landelijke ontwikkelingen rondom structureel muziekonderwijs. 

Wilt u doneren aan een Lokaal MuziekFonds? Navigeer dan naar de doneerknop op https://www.meermuziekindeklas.nl/nl/steun-ons/ en selecteer een gewenste provincie, regio of gemeente. Deze gelden komen dan in het ‘Lokale MuziekFonds’ terecht van de desbetreffende plaats. 

Leave a Reply