YES !!!! Het is zover!

Vandaag is het MuziekAkkoord Helmond officieel ondertekend! In het bijzijn van Hare Majesteit Koningin Maxima die met een gongslag de officiële ondertekening voltrok.

In het bijzijn van vertegenwoordigers van alle Helmondse basisscholen, overheid, muziekverenigingen, serviceclubs en bedrijfsleven tijdens een geweldig festival op Hogeschool de Kempel. Deze laatste viert vandaag tevens haar 150-jarig bestaan, hierbij van harte proficiat. Wat een geweldig feest was het!

Een prachtige aftrap van een traject waarin we samen met overheid, bedrijfsleven, muziekverenigingen en allerlei andere partners gaan zorgen dat muziek in het basisonderwijs de plek krijgt die het verdient.

Dank aan iedereen die toe nu toe heeft bijgedragen aan dit geweldige initiatief. Wij hopen dat wij op uw steun mogen blijven rekenen!

Leave a Reply