De TechniekMuziekKoffer onderbouw (groep 1, 2 en 3)

De Méér Muziek in de Klas TechniekMuziekKoffer is een prikkelend instrument dat op elke Helmondse school ingezet kan worden. Muziek en techniek vallen mooi samen in de bijgeleverde opdrachten en materialen. Door deze koffer worden er bij elke leerling op school de 21e eeuwse vaardigheden gestimuleerd en ontwikkeld. Met plezier bouwen, componeren, samenwerken, luisteren, spelen en ontdekken, dat wil toch elk kind!

Scholen kunnen zich nu inschrijven via info@meermuziekindeklas-helmond.nl om de TechniekMuziekKoffer voor de onderbouw aan te vragen. Vol= vol

De koffer, met aanstekelijke videolessen en uitdagende materialen, staat vier weken in de klas. Elke week kan er een les uit behandeld worden.

De interactieve videoles kan aan het begin van de week klassikaal getoond worden. Samen met je leerlingen ga je vervolgens de bij die les behorende materialen uit de koffer ontdekken. Deze materialen kunnen de hele week door tijdens de werkles terugkomen en ingezet worden. De kinderen kunnen er samen mee aan de slag maar ook individueel.  Zo zijn de kinderen de hele week met muziek bezig!

Via de TechniekMuziekKoffer ga je muziekles op een hele andere manier ervaren en leren de kinderen heel veel nieuwe dingen! Plezier gegarandeerd!

Voor een instructiefilmpje van de TechniekMuziekKoffer: